Kötü Dedektif

0 yorum

Kötü Dedektif = Bu filmde başrollerde Nicolas Cage, Val Kilmer ve Eva Mendes gibi bir çok ünlü yer almaktadır. Uyuşturucu kullanan, kumar oynayan ve kadınları sürekli hor gören Terence... bu yazının devamı ; Kötü Dedektif başlıklı yazımızdadır.
kötü dedektif


Yorum Gönder

Muhalif Başkan

0 yorum

bu yazının devamı ; Muhalif Başkan başlıklı yazımızdadır.
muhalif-baskan


Yorum Gönder

Vahşiler

0 yorum

Vahşiler = Aaron Johnson isimli adam zengin ve çok hayır sever biridir. Bir çok arkadaşı vardır fakat en iyi arkadaşı Chun'dur. Bu ikilinin bu kadar samimi olmalarının nedeni ise birlikte... bu yazının devamı ; Vahşiler başlıklı yazımızdadır.
vahşiler


Yorum Gönder

Ölümcül Vuruş

0 yorum

Ölümcül Vuruş = Yakında evlenecek olan genç çift, yüzüklerini almak için bir mücevher mağazasına girer. Genç çiftler öyle bir talihsizlik ile karşılaşır ki tam yüzükleri alacakken... bu yazının devamı ; Ölümcül Vuruş başlıklı yazımızdadır.
ölümcül vuruş


Yorum Gönder

Vazgeçmem Senden

0 yorum

Vazgeçmem Senden = Jesse ve Celeste genç yaşta hayatlarını yaşayamadan evlenmişlerdir. Her şey yolundadır fakat bu genç ikili boşanmak istemektedirler. Boşanma davaları açılır fakat... bu yazının devamı ; Vazgeçmem Senden başlıklı yazımızdadır.
Vazgeçmem-Senden


Yorum Gönder

Geriye Bakma 2

0 yorum

Geriye Bakma 2 = Nicolas ve Jess, Teksas'da kaybolur ve üzerinden bir yıl geçer. Jess'in abisi kardeşini aramak için yollara düşer, çünkü kardeşinin kaybolmasında kendisininde suçu... bu yazının devamı ; Geriye Bakma 2 başlıklı yazımızdadır.
geriye-bakma-2


Yorum Gönder

Pislikler

0 yorum

Pislikler = Sandra'nın kocası intihar etmiştir ve tüm hayatı alt üst olmuştur. Bu olaydan kızıda çok etkilenmiştir. Bir yük gemisinde kaptan olan abisi Macro'yu yanına çağırır.... bu yazının devamı ; Pislikler başlıklı yazımızdadır.
pislikler


Yorum Gönder

Trap for Cinderella

0 yorum

Trap for Cinderella = Bir kadının yaşadığı evde yangın çıkar ve kadının vücudunun büyük bir bölümü yanar. Kadının çocukluk arkadaşı, onun haline çok üzülür ve elinden... bu yazının devamı ; Trap for Cinderella başlıklı yazımızdadır.
trap


Yorum Gönder

Kusursuz Patron

0 yorum

Kusursuz Patron = Curtis Crawford'un yönetmeliğinde 83 dakikalık gizemli bir filmdir. Jamie Luner sahip olmak istediği tüm şeyler için gücünü ve güzelliğini kullanan bir kadındır. bu yazının devamı ; Kusursuz Patron başlıklı yazımızdadır.
kusursuz patron


Yorum Gönder

Tai Chi Hero

0 yorum

Tai Chi Hero = Yang Lu Chan artık Tai Chi stilinde baya bir mesafe atlamıştır. Başı dertten kurtulmayan Chan, köyünü kuşatan askerlerden kaçarak eşi Chen Yu ile dövüş stillerini... bu yazının devamı ; Tai Chi Hero başlıklı yazımızdadır.
tai chi hero


Yorum Gönder

Yanyol

0 yorum

Yanyol = Filmde aşık olan bir aşçının hikayesi anlatılmaktadır. Fred, 35 yaşlarında annesi ile birlikte yaşayan ve kendilerine ait restoranda aşçı olarak çalışan bir adamdır.... bu yazının devamı ; Yanyol başlıklı yazımızdadır.
yanyol


Yorum Gönder

Komşu Sesler

0 yorum

Komşu Sesler = Francisco tüm aile mensubundan sorumludur. Torunundan biri aileye ait olarak emlak şirketini işletirken diğer torunu ise arabaların radyolarını çalarak para kazanmaktadır.... bu yazının devamı ; Komşu Sesler başlıklı yazımızdadır.
komşu sesler


Yorum Gönder

Evde

0 yorum

Evde = Bu film 16 yaşındaki gizemli olan bir gencin ve edebiyat öğretmeninin arasında geçen olayı anlatıyor. Claude meraklı ve çok yetenekli bir öğrencidir. Bir gün arkadaşının... bu yazının devamı ; Evde başlıklı yazımızdadır.
evde


Yorum Gönder

Vadimdeki Gözyaşları

0 yorum

Vadimdeki Gözyaşları = Kanadalı editör olan Marie, Lübnan'da isimsiz birinden Filistinli küçük Ali ile ilgili mektuplar almaktadır. Kısa süre içinde o isimsiz mektupları kimin yazdığını... bu yazının devamı ; Vadimdeki Gözyaşları başlıklı yazımızdadır.
vadimdeki gözyaşları


Yorum Gönder

Kanlı Senaryo – Opus İzle

0 yorum

Kanlı Senaryo = Oyuncu olmak isteyen yedi kişi korku filmi projeleri için bir evde toplanır. Çalışmalara başlandıktan sonra tüm oyuncular birbirine düşman olurlar. Fakat bu olanların... bu yazının devamı ; Kanlı Senaryo – Opus İzle başlıklı yazımızdadır.
opus


Yorum Gönder

Erkek Tarafı Testosteron

0 yorum

Erkek Tarafı Testosteron = Tüm olaylar nikah salonunda evlenmek üzere olan gelinin konuklardan biriyle öpüşmesiyle başlamaktadır. Ortalık yatışınca 7 adam bu gelinin neden bilim adamıyla... bu yazının devamı ; Erkek Tarafı Testosteron başlıklı yazımızdadır.
erkek-tarafi


Yorum Gönder

Düğün Dernek

0 yorum

Düğün Dernek = İşler Güçler dizisinin yönetmeni Selçuk Aydemir'den müthiş bir film! Düğün Dernek filminde başrollerde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Binnur Kaya gibi ünlü oyuncular... bu yazının devamı ; Düğün Dernek başlıklı yazımızdadır.
dügün-dernek


Yorum Gönder

Afterparty

0 yorum

AfterParty = Carlos ünlü ve popüler olan televizyon dizisinde başrolde oynamaktadır. Bir gün Carlos ve partiye davet edilir ve Carlos o partiye gider. Parti bittikten sonra Carlos uyanır... bu yazının devamı ; Afterparty başlıklı yazımızdadır.
afterparty


Yorum Gönder

Şirinler 2 Türkçe Dublaj – Hd izle

0 yorum

Şirinler 2 Türkçe Dublaj olarak siz kardeşlerimize sunulmuştur. İyi izlemeler.



Şirinler 2 Türkçe Dublaj olarak siz kardeşlerimize sunulmuştur. İyi izlemeler. bu yazının devamı ; Şirinler 2 Türkçe Dublaj – Hd izle başlıklı yazımızdadır.
sirinler-2-turkce-izle


Yorum Gönder